preskoči na sadržaj

Osnovna škola Split 3

Login
Školska marenda
Priloženi dokumenti:
jelovnik 26022024 29032024.pdf

2.a/b produženi boravak

Otkrivamo svijet likovnih umjetnika (slikamo kao Paul Klee, letter art)

Maškare

Pano 1.e

 

 

Vodič za djecu i roditelje - kako postaviti privatnosti i sigurnost na društvenim mrežama Instagram, TikTok, YouTube i Facebook.

Sigurni internet

 

CI Splitsko-dalmatinske županije

Popis udžbenika
Projekti

Školski list

 

broj 14broj 13broj 12broj 11broj 10

Zaštita djece na internetu

BROŠURA

Djeca i mediji

Dobro je znati

Brošura za roditelje „Intervju s roditeljima-odgovori koje je dobro znati“

Kako zaštititi dijete u svijetu interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona

 

DAN ŠKOLE

Fotogalerija
Razno
 

Prijavi sadržaj na internetu za koji sumnjaš da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

ZA RODITELJE

FORMULAR UPISNICE I ISPISNICE IZ ŠKOLE

Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 8. 2014.

Ukupno: 854074
Ovaj tjedan: 862
Danas: 37

Jelovnik je podložan izmjenama tijekom školske godine, a u skladu s postojećim potrebama djece te savjetima kuhara/ica, učitelja/ ica i ravnatelja. Odluku o mogućim izmjenama donosi ravnatelj. Količine predviđene jelovnikom su okvirne i djeca imaju pravo, po potrebi, uzeti više od jedne porcije hrane. Škola također zadržava i pravo izmjene jelovnika u slučaju nemogućnosti osiguranja predviđenih namirnica.

Kalendar nastave

Kalendar šk. godine 2023./ 2024.

 
RSS Reader
Raspored zvona

JUTRO
1. 8.00 - 8.45 
2. 8.50 - 9.35 
3. 9.40 – 10.25 
ODMOR 10.25 - 10.40
4. 10.45 - 11.30
5. 11.35 - 12.20 
6. 12.25 - 13.10 
 
POSLIJE PODNE
1. 14.00 – 14.45
2. 14.50 – 15.35 
3. 15.40 – 16.25
ODMOR 16.25 - 16.45
4. 16.45 – 17.30
5. 17.35 – 18.20
6. 18.25 – 19.10
 
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Projekt Eko Biz
Autor: Mila Ozretić, 21. 12. 2016.

U sklopu projekta Eko Biz, čiji su organizatori Javna ustanova RERA SD i udruga Zdravi grad, učenici 2.c razreda (sada 3.c) zajedno s učiteljicom Ankicom Perišić sudjelovali su u provedbi malog projekta na temu Zdrava hrana za zdrav život.

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja održali su niz aktivnosti s ciljem popularizacije ekološke hrane kod djece.


Etape rada na projektu:

 1. Projekt je započeo edukacijom učenika o vrstama hrane. Gost predavač bio je g.Željko Petrović, direktor Centra izvrsnosti George Mateljan u Splitu.

Posjetili smo i prodavaonicu Bio bio gdje smo upoznali  različite eko proizvode, a neke od njih  smo i degustirali.

2. U sklopu poludnevnog izleta, u Sutivanu na otoku Braču posjetili smo eko vrt obiteljskog domaćinstva Majkla i Nataše Somervile. Zahvaljujući gostoprimstvu domaćina upoznali smo načine  eko uzgoja brojnih biljnih vrsta. Za neke od njih smo čak i prvi put čuli kao npr. rabarbara, tikvica patišon, tomatilo … Sa zadovoljstvom smo kušali neke plodove, uživajući u bogatstvu mirisa i okusa.

  3. Rad na projektu nastavili smo održavanjem dviju radionica u maloj školskoj kuhinji.

U prvoj radionici, uz svesrdnu pomoć mama Sanje i Frane, sudjelovali smo u pripremi zdravog i ukusnog doručka, domaće nutele i smoothia. Mama Ana je pripremila zdrav i ukusan kruh  za namaz, te smo se okrijepili vitaminskim sokovima u čijoj pripravi smo svi sudjelovali. 

4. Ubrzo smo se okušali i u pripremi zdravog proljetnog ručka, juhe od tikvica. Naučili smo kako pravilno pripremiti sezonske namirnice i uživali u zajedničkom blagovanju.

 5. Pripremu različitih jela rado smo nastavili i kroz kućne radionice. Pokazali smo svoje vještine u izradi kruha, ukusnog sladoleda, raznih namaza, smoothia i dr.

6. Kao dio projekta izradili smo plakat na kojem smo objedinili sve etape rada.

7. Finalno događanje projekta Eko Biz je bio sajam Eko Fjera koji je održan 17. i 18. lipnja na Prokurativama u Splitu. Pored raznih ekoloških proizvođača Dalmacije, te učenika splitskih eko škola i vrtića uspješno smo prezentirali svoje proizvode, eko kolačiće iz kućne radionice.

Zahvaljujemo svim vanjskim suradnicima i onim roditeljima koji su na bilo koji način doprinjeli provedbi projekta.

 

učenici i učiteljica 3.c razreda Ankica Perišić      

FOTOGALERIJA

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju